Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 
KERST PRE-SALE: 10% korting op ALLES met code 'BIJNAKERST'.
Bestel op tijd, ivm drukte kunnen leveringen langer duren.
  • Merk

Optrekstangen

Wil je niet afhankelijk zijn van de openingstijden van een sportschool, of wachten tot de fitnessapparaten vrij zijn voor gebruik? Voor een sterk, gespierd lichaam is een bezoek aan de sportschool niet noodzakelijk. Creëer thuis je eigen Home Gym en train wanneer het jouw uitkomt en op jouw tempo.

 

Één van de manieren om een sterk lichaam te krijgen is het gebruik van een optrekstang. Deze stang geeft je de mogelijkheid om thuis krachttraining te doen en spiermassa te creëren. De optrekstang is een ‘Old school training’ object. Trainen met je eigen lichaamsgewicht zorgt voor functionele kracht. Steeds meer atleten gaan weer terug naar deze manier van trainen omdat het simpelweg een effectieve manier van krachtraining is.

 

Gorilla Sports heeft optrekstangen met wandmontage, dakmontage of schroefvrij. Een schroefvrije optrekstang kun je gemakkelijk aan de deurpost bevestigen, deze werkt met behulp van de hefboom techniek. Een ander fitnessapparaat waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht is de Power Tower deluxe. Hiermee kun je de rug-, borst- en buikspieren trainen middels Chin ups, Pull ups, Push ups en dips.

 

Alle optrekstangen zijn van topkwaliteit en kunnen zowel thuis als in de sportschool gebruikt worden. Ze worden geleverd tegen een gegarandeerd lage prijs en met twee jaar garantie.

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!