Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
  • Chroom Dumbellset 6 kg (2 x 3 kg)-100655710
Chroom Dumbellset 6 kg (2 x 3 kg)

Chroom Dumbellset 6 kg (2 x 3 kg)

 

 

  • Chroom Dumbellset 6 kg (2 x 3 kg) 
  • Armen, schouders, borstspieren 
  • Voor professioneel gebruik, zeer hoge kwaliteit 
  • Verchroomd gietijzer (cast iron) 
  • Sportschoolkwaliteit 
  • 6 kg 
Beschrijving Beschrijving +-
Chroom Dumbellset 6 kg (2 x 3 kg): handig in het gebruik en van de allerhoogste kwaliteit! lees verder
Verzending en Levering Verzending en Levering +-
Verzendkosten
€5.95
Verwachte verzenddatum
woensdag, 21 november 2018
 
Nu 2595
 

Beschrijving

Met de chromen dumbellset van Gorilla Sports zijn eindeloos veel krachtoefeningen mogelijk gericht op diverse trainingsdoelstellingen. Om een paar krachtoefeningen als voorbeeld te noemen: biceps curls, dumbell presses, lateral side raises en dumbell squats. Elke oefening is gericht op het isoleren en trainen van een enkele spiergroep.
 
Veel professionele sporters kiezen voor het trainen met losse gewichten in plaats van met een fitnessapparaat, de belangrijkste reden is de eindeloze variatie en het feit dat het lichaam niet 'geholpen' wordt door een fitnessapparaat. Bewegingen worden niet beperk en het lichaam wordt niet ontzien waardoor een training met losse gewichten effectiever is. Daarnaast blijft bij het trainen op fitnessapparaten de spieraanhechtingen achter in de ontwikkeling. 
 
De 6kg dumbellset bestaat uit twee losse gewichten van 3kg en is gemaakt van hoge kwaliteit verchroomd gietijzer. Geschikt voor thuis gebruik of professioneel gebruik in de sportschool.
 
 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Verified by Visa, Mastercard, Mastercard SecureCode, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl