Ab Wheel

Ga direct naar productinformatie
1 van 6
Normale prijs 22.49
Normale prijs 24.99 Aanbiedingsprijs 22.49
Sale Uitverkocht
  Gratis verzending
  Grootste assortiment fitnessartikelen van Nederland sinds 2012
  2 jaar garantie
  Klanten geven een 8.3/10
  14 dagen retourrecht
  Track & trace
  Achteraf betalen

Verzending en levering

Verzendkosten: Gratis Verzending
Verwachte levertijd: 3 - 5 werkdagen
Alle details bekijken

Specificaties

  • Ab Wheel 
  • Sportschoolkwaliteit, voor professioneel gebruik 
  • Voor het trainen van alle spieren in de core (buikspieren, rompspieren en rugspieren) 
  • Kunststof 
  • Zwart 
  • 650 gr 
  • 27 x 18 x 18 cm 
  •  

BESCHRIJVING

Werken aan je lichaam zonder al te veel wondermiddeltjes. Een buikspierapparaat dat geschikt is voor mannen én vrouwen die er vol voor willen gaan en écht sterke buik -en rugspieren willen creëren: dat is de Ab Wheel! Bovendien bewandel je met de Ab Wheel de kortste route naar een strakke buik!

De Ab Wheel in detail:

  • Gewicht: 650 gr
  • Materiaal ab roller : Kunststof
  • Optimaal comfort dankzij gevoerde handvatten
  • Neutraal door de zwarte kleur
  • Afmetingen (BxD): 27 x 18 cm

Beginners opgelet: de Ab Wheel is the real deal!

Als je nog nooit met de Ab Wheel hebt getraind, is het raadzaam om de oefening de eerste paar keer op je knieën uit te voeren. Je houdt de Ab Wheel met beide handen vast en rolt langzaam naar voren en daarna weer terug. Het is de bedoeling dat je je zoveel mogelijk strekt bij het uitvoeren van de beweging. Je zult direct de enorme spanning op je buikspieren en onderrugspieren voelen! Mensen die nog niet goed getraind zijn, kunnen het beste gecontroleerd in de richting van een muurtje rollen met de Ab Wheel, hiermee voorkom je dat je verder naar voren rolt dan je zou willen! De Ab Wheel vraagt namelijk echt het uiterste van je spieren, in tegenstelling tot de buikspierapparaten die je kunt gebruiken en tegelijkertijd bij wijze van spreken koffie kunt drinken. De Ab Wheel is the real deal!

Gevorderden

Als je regelmatig traint met de Ab Wheel en op een gegeven moment vanuit geknielde positie helemaal kunt strekken en weer terug kunt rollen, ben je al behoorlijk goed bezig. Maar nu is het tijd voor het echte werk. Het is de bedoeling dat je vanuit staande positie toewerkt naar zodanig sterke buik -en rugspieren, dat je jezelf vrijwel horizontaal uit kunt rollen, en daarna weer terug kunt rollen naar je beginpositie. Dit zal in het begin een onmogelijke opgave lijken, maar toch lukt het vrijwel alle doorzetters. Kijk maar eens op Youtube, honderden mensen tonen daar kun skills met de Ab Wheel. Logischerwijs zijn deze gevorderde Ab Wheel fanaten inmiddels allemaal voorzien van een keiharde sixpack!

Goed voor je rug

Hoewel de Ab Wheel op basis van bovenstaande wellicht vooral bedoeld lijkt voor mensen die fanatiek trainen, wordt het apparaat ook veelvuldig gebruikt als onderdeel van revalidatie trainingen. Mensen die bijvoorbeeld terug moeten komen na een zware blessure of aan ernstige rugklachten lijden, zijn dan ook gebaat bij opbouwend trainen met de Ab Wheel. Geloof jij ook in Old School training, en wil je écht sterke buik- en rugspieren, waar je dus wat voor zult moeten doen? Train dan met de Ab Wheel!