Vakantiegeld: Welkom Homegym!

Vakantiegeld is vaak het middel voor leuke zomervakanties en andere avonturen. Maar wat nou als je er voor kiest om jouw vakantiegeld te gebruiken om in jezelf te investeren? Een vakantie kan geen kwaad. Maar een fitte versie van jezelf is straks niet kapot te krijgen!

GEZONDHEID

Met vakantiegeld kun je in jouw gezondheid investeren door thuis fitness materiaal aan te schaffen. Fitnessapparaten zijn een mooie investering in jouw gezondheid voor de toekomst. Door thuis fit te blijven, kun je meer energie hebben en je gewicht onder controle houden.

THUIS FITNESS

Je hoeft niet veel geld uit te geven om thuis fitness materiaal te hebben. Er zijn apparaten verkrijgbaar in alle prijscategorieën. Daarnaast hebben we nu een heleboel sets in de aanbieding. Daarom is dit het perfecte koopmoment. Ga bijvoorbeeld voor een universele halterbank waarmee je onder andere kan bankdrukken. Schaf een squat rack aan met een 100 kg halterset en zeg maar hallo tegen die grote en sterke benen!

BREED ASSORTIMENT

Naast sets hebben we een veel breder assortiment. Koop bijvoorbeeld een eenvoudig oefenapparaat zoals een loopband, een crosstrainer of een roeimachine. Of kies voor een eenvoudige dumbell-set. Met deze verschillende fitnessapparaten zal jouw vakantiegeld zeker verstandig besteed worden.

THUISGYM EN SPORTSCHOOL

Uit onderzoek blijkt dat mensen die thuis trainingsmateriaal hebben staan naast een sportschoolabonnement, consistenter fit blijven. Dit komt door de hogere mate waarin jij getriggerd wordt door die dumbell of halterset bij jou thuis. Thuistraining kan dus een goede aanvulling zijn op jouw huidige trainingsritme.

Al met al, door je vakantiegeld te investeren in thuis fitness materiaal, kun je blijven genieten van je daadwerkelijke vakantie: je eigen gezondheid. Zo kun je je fitter, sterker, vitaler voelen en echt energie bijtanken. Gebruik jouw vakantiegeld dus nuttig door nu een complete fitnessbank met halterset te kopen!

Terug naar blog