Starten met een Maxxus Loopband

Starten met een Maxxus loopband

Zeker nadat Covid-19 uitbrak en vanwege de avondklok er voor veel mensen het dagelijkse loopje er ook niet meer in zat, is het aantal loopbanden dat verkocht is behoorlijk gestegen. De mensen die dat deden, hebben daar nooit een seconde spijt van gehad. Mocht je ook overwegen voor een loopband te kiezen, start dan met een Maxxus loopband.

Mooi voorbeeld is wel de Maxxus M8, een relatief goedkope loopband die echter over bijzonder veel functionaliteiten beschikt en die bovendien buitengewoon praktisch is. Mocht de M8 je nou goed bevallen, dan kun je later altijd nog de 7.3 van Maxxus aanschaffen. Je houdt het amper voor mogelijk, maar de 7.3 heeft nog meer mogelijkheden.

Loopband weegt niet meer dan 50 kilogram

Begin je loopband avontuur dus met Maxxus en de M8 in het bijzonder. Daar val jij je nooit een buil aan en bovendien is deze loopband nooit een sta-in-de-weg in welk huishouden dan ook. De loopband weegt slechts vijftig kilogram en het is goed te weten dat je kunt kiezen voor de kleuren zilver, brons en rood. Bij de loopband zit een geïntegreerde computer. Die meet je snelheid, de tijd dat je loopt, je kunt met de computer een helling instelling om zwaarder te trainen, de afstand wordt bijgehouden en ook het aantal calorieën dat je verbrandt wordt gemeten.

Met rubberen loopvlak en een noodstopfunctie

De Maxxus M8 heeft een rubberen loopvlak en een noodstopfunctie. Er is bovendien ruimte gemaakt voor een houder voor een drinkfles en een tablet. Opvallend is het stabiele frame van de Maxxus loopband en ideaal is wel dat de loopband erg weinig ruimte nodig heeft. De motor is met 2 PK best krachtig en zowel monteren als demonteren doe je zonder gebruik van gereedschap. Zo eenvoudig is het. Binnen twee minuten heb je de loopband staan of opgeborgen. De loopband heeft een dempende werking waardoor gewrichten ontzien worden. De loopband beschikt over geïntegreerde Bluetooth ontvanger.

De loopband staat in twee minuten

Ben je beginner en wil je ervaren of een loopband het nou echt voor je is, dan is deze M8 een perfect instapmodel. Technisch inzicht is net als gereedschap niet nodig. Je pakt gewoon de loopband, vouwt de zijframes op, draait de handwielen vast, klapt de leuningen in en je bent klaar. Meer is het daadwerkelijk niet. In dit geval kan een kind echt de was doen. Veel mensen hebben de neiging om als ze besloten hebben iets aan sport te gaan doen, meteen met de meest geavanceerde apparatuur aan te komen. Terwijl ze dus niet eens weten of het nou wel echt is wat ze zoeken. Daarom is de M8 van Maxxus zo ideaal voor mensen die thuis willen gaan hardlopen. Deze loopband biedt namelijk veel en is niet duur.

Niet meer ruimte dan 1,16 vierkante meter

Je hoeft als je gebruik gaat maken van deze loopband van Maxxus ook niet meteen een grote ruimte vrij te houden. Wil je gaan lopen, dan heb je in totaal niet meer ruimte nodig dan 1,16 vierkante meter. De loopband is als je hem na gebruik inklapt extreem laag. Dat maakt het mogelijk om de loopband zelfs onder je bed op te bergen. Helemaal onttrokken uit het zicht dus. Daarmee is de Maxxus loopband geen moment een sta-in-de-weg.

Permanente informatie over je prestaties

De loopband heeft vier grote LCD vensters en je krijgt permanente informatie over de prestaties die je levert op de loopband. Mocht de M8 je nou zo goed bevallen en je er erg veel gebruik van maakt, dan kun je overwegen om later de Maxxus 7.3 aan te schaffen. Die is duurder, maar die is de aanschafprijs zeker ook waard. Deze loopband biedt nog veel meer dan de M8. Zo is nu sprake van een LCD-display en heeft de loopband 24 verschillende programma’s. Je kunt kiezen voor hellingen tussen de 0 en de 15 graden en deze loopband kan tot een snelheid van 18 kilometer per uur.

Maak kennis met de loopband en de loopsport.

Maxxus bied je dus de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de loopband en zo dus ook de loopsport. De M8 biedt al heel erg veel en als je de smaak te pakken krijgt dan biedt Maxxus met de 7.3 nog meer mogelijkheden. Om die reden passen ze perfect in ons aanbod. Check dus zeker ook ons andere aanbod, want ook dat mag er zeker zijn. Als je het bij ons niet vindt, dan vind je het echt nergens.

Terug naar blog