Een sportieve Black Friday bij Gorilla Sports

Het is bijna zover, 25 november is het Black Friday. Van oorsprong een Amerikaanse traditie maar al helemaal ingeburgerd in Nederland. Op deze dag (en de dagen rondom deze datum) geniet je van flinke kortingen. Ook bij Gorilla Sports hebben we mooie aanbiedingen voor je in petto!

Waar komt Black Friday vandaan

Van oorsprong is Black Friday een Amerikaanse traditie. Deze vrijdag, de vrijdag na Thanksgiving, wordt ervaren als de dag waarop mensen beginnen met het doen van de kerstaankopen. Veel winkels willen klanten trekken en zorgen daarom voor speciale aanbiedingen. Het wordt zo druk dat er zelfs rijen tot buiten staan. In de jaren 50 gebruikte de politie in Philadelphia voor het eerst de term ‘Black Friday’ door de grote verkeersdrukte die elk jaar ontstaat op deze dag.

Sportieve Sinterklaascadeaus

Hoe de naam of het concept van Black Friday ook ontstaan is, je geniet van fikse kortingen vlak voor Sinterklaas en kerst. Je kunt veel geld besparen en juist in deze tijd is dat erg gunstig. Daarnaast geef je ook nog eens een gezond en sportief cadeau! Denk bijvoorbeeld aan aerobic dumbells voor je moeder, een yogamatje voor je huisgenootje, een halterstang met de zwaarste gewichten voor die neef van je met z’n grote mond over hoe sterk hij is. Laat dat maar eens zien op pakjesavond!

Sportieve kortingen bij Gorilla Sports

Bij Gorilla Sports starten we maandag 21 november al met het strooien van kortingen. Zo heb jij op tijd je Sinterklaascadeaus binnen én bespaar je op je inkopen! Op maandag voorafgaand aan Black Friday krijg je korting op 8 geselecteerde halterschijven. Vervolgens pakken we door tot en met Black Friday: op dinsdag krijg je korting op 8 geselecteerde dumbells, op woensdag korting op 4 halterbanken & en 4 stangen en op donderdag tot 200 euro korting op voordeelsets. Op de grote dag, Black Friday, hebben we een leuke korting op alle artikelen! We lijken Sinterklaas wel.

Terug naar blog