Fitte voornemens voor 2020!

Fitte voornemens voor 2020!

Beginnen met sporten is één van de bekendste goede voornemens. Veel mensen willen in het nieuwe jaar een paar kilo’s kwijt, meer spieren kweken of andere fitnessdoelen behalen. Toch blijft het beginnen en volhouden van die voornemens voor veel mensen lastig. Wij helpen jou met het beginnen en behalen van je fitnessdoelen in het nieuwe jaar 2020!

Wat is je doel?

Er zijn veel mensen die vooral willen afvallen in het nieuwe jaar, maar ook genoeg mensen die hun focus ergens anders op leggen. Je kunt denken aan meer spiermassa kweken, conditie opbouwen of misschien een andere tak van sport proberen. Hieronder lees je hoe je  je doel behaalt en wat je daarvoor kunt gebruiken.

Afvallen

Als je denkt aan afvallen denk je gelijk aan calorieën verbranden. Calorieën verbranden doe je op veel verschillende manieren. Zoals cardiotraining en krachttraining. Alles over het combineren van de twee lees je in de blog:Zo combineer je cardio en krachttraining

Als je doel is om af te vallen, zul je snel neigen om een abonnement voor de sportschool te nemen. Een sportschoolabonnement is echter niet nodig. Afvallen kun je namelijk ook thuis doen!. 

Met de starterset thuis afvallen kun je verschillende cardio oefeningen uitvoeren waardoor je binnen no-time die kilo’s kwijt bent!

Deze set bevat 6 fitnessartikelen die ervoor zorgen dat jij thuis wat kilootjes kwijt raakt.

Allereerst de buikspierbank die je kunt gebruiken om buikspieroefeningen uit te voeren. Het voordeel van een buikspierbank is dat het ligvlak een negatieve hoek heeft. Dat zorgt ervoor dat de buikspieren maximaal kunnen oprekken.

De fitness step is een echte calorieën verslinder en kun je gebruiken voor je hele lichaam.

Het verzwaarde springtouw zorgt voor een betere uithoudingsvermogen en versterkt je al je spieren. 

Om elke oefening net iets zwaarder te maken kun je de pols- en enkelgewichten gebruiken. Zo blijf je nooit op hetzelfde niveau hangen!

Met de dubbele fitness ladder kun je een perfecte warming-up uitvoeren!

De weerstandsband kun je voor veel verschillende oefeningen gebruiken en mag daarom niet ontbreken.

 

 

 

Spiermassa opbouwen

Ook voor krachttraining gaan veel mensen naar de sportschool. Helaas zijn alle sportscholen ongelofelijk druk aan het begin van het jaar. Daar wil je natuurlijk niet op wachten. Je kunt daarom ook gewoon thuis je krachttraining doen. Je hebt daar niet per se een smith machine of een squat rack voor nodig. Je kunt ook beginnen met de starterset krachttraining.

De multifunctionele fitnessbank is dé basis voor een goede krachttraining. De bank is verstelbaar in verschillende standen en is daardoor voor veel verschillende oefeningen geschikt. 

Krachttraining zonder een mooie set dumbells is eigenlijk geen krachttraining. In deze set zit daarom ook een verstelbare dumbell set van 30 kg.

Om ervoor te zorgen dat er geen krassen op de vloer komen heeft deze set ook de sportschool vloer beschermingsmatten.

De multifunctionele optrekstang met wel 10 verschillende grijp opties is een goede toevoeging aan je workout en is een goede indicatie van hoe ver je bent met je krachttraining.

En als laatst is er een spiergroep die veel mensen vergeten. Namelijk de handen en de onderarmen. Om je krachttraining te optimaliseren heeft deze set daarom ook een verstelbare handtrainer die de vergeten spieren eens goed zal aanpakken.

Als je een specifieke spiergroep wilt gaan trainen zijn er natuurlijk meer keuzes. Zo is er ook de complete benen billen training set.

Deze set bestaat uit:Ook voor de biceps is er een basisset waarmee jij de armen van popeye krijgt!

De complete biceps cadeau set bestaat uit:Is 2020 het jaar dat je een andere tak van sport wilt uitproberen?

Bekijk dan ook deze sets:

En als laatst nog een paar tips over hoe je je goede voornemens volhoudt!

  1. Stel realistische doelen. Doelen die te moeilijk te behalen zijn zullen je demotiveren. Stel doelen op korte termijn. Behaal die en bedenk dan nog een doel. Je wordt daardoor gemotiveerd  en kunt goed je vooruitgang bijhouden!
  2. Deel je voornemens. Als je je voornemens met anderen deelt is dat een extra motivatie om hen te laten zien dat je het ook daadwerkelijk haalt. Haal je dat niet? Dan zul je dat moeten blijven aanhoren.
  3. Beloon jezelf. Wees niet te streng. Goede voornemens zijn voor jou en moeten je blij maken. Zorg er daarom voor dat je er ook blij van wordt en beloon jezelf eens in de zoveel tijd.


Succes met het behalen van jouw doelen voor 2020, Wij geloven in je!

Terug naar blog