Een jaar van je leven, met Gorilla Sports

Vanaf afgelopen zondagavond zijn de livestreams van ‘Een jaar van je leven’ te volgen en daarnaast via afleveringen op SBS6 elke werkdag om 18:20 uur. Het is de langstdurende spelshow ooit, de deelnemers sluiten zichzelf een jaar lang op! Dus ook geen sportschool bezoekjes, en daarom staat de loods vol Gorilla Sports fitness artikelen.

De langstdurende spelshow

Wel veertig deelnemers sluiten zichzelf op en verblijven in een grote loods. Hier zijn alleen de basisvoorzieningen aanwezig en om de onderhoud en andere levensbehoeften te bekostigen zullen zij goed hun best moeten doen bij de verschillende opdrachten. Mocht er niet genoeg geld zijn, en moeten er toch dingen bekostigd worden? Dan kan ook de prijzenpot van een miljoen euro, waar iedereen voor speelt, aangebroken worden. Een lastige keuze, aangezien dan de winnaar met minder dan een miljoen op zak naar huis zal gaan.

Een jaar van je leven, met Gorilla Sports

Een jaar lang op dezelfde locatie blijven, dan kan je dus ook niet naar de sportschool. Gelukkig staan er wel al fitness artikelen klaar in de loods. En Gorilla Sports heeft deze attributen mogen leveren voor de deelnemers. Er zullen zelfs twee fitnessruimtes zijn om lekker even te knallen met diverse sportartikelen! De deelnemers van ‘Een jaar uit je leven’ zullen hun conditie op pijl kunnen houden met onder meer een bokszak, yogamatten, dumbells, halterbank en squat rack, een crosstrainer en zelfs een indoor cycling bike.

De deelnemers kunnen dus zeker blijven sporten, het enige wat ze nog nodig hebben is hun eigen motivatie om ook weer fit uit de loods te stappen. Door middel van eliminatierondes zullen er telkens deelnemers afvallen zodat er uiteindelijk één winnaar overblijft die met het grote geld naar huis zal gaan. Of dit nu een miljoen is of wat minder, het is vast meer dan genoeg geld om ook zijn of haar eigen huis in te richten met een Gorilla-Sports-home-gym.

Terug naar blog