Bereik jouw doel met een multifunctioneel krachtstation

Bereik jouw doel met een multifunctioneel krachtstation

Wat is de wereld veranderd sinds het uitbreken van het coronavirus. De wereld stond op de kop en alles wat normaal was, is dat nu niet meer. Alles is anders en dat geldt zeker voor de trainingen van de fanatieke krachtsporters. De gang naar de sportschool was lang niet mogelijk en om die reden besloten veel sporters een eigen home gym aan te leggen. Onmisbaar apparaat in die homegym is zonder twijfel het multifunctioneel krachtstation.

Veel krachtsporters blijven gewoon thuis sporten

Nu de sportscholen weer geopend zijn, blijven veel mensen echter gebruik maken van hun eigen sportschooltje, vaak gesitueerd in de garage of in een slaapkamer. De mensen die geïnvesteerd hebben om er thuis dan maar het beste van te maken willen niet eens meer naar de sportschool. Het heeft alles te maken met het feit dat je thuis sport wanneer je dat wilt en dat je nooit meer hoeft te wachten tot je gebruik kunt maken van een apparaat. Je zet je eigen muziek op en sport zo lang je wilt. Niet zo gek dus dat veel mensen besluiten om gewoon thuis te blijven sporten.

Met het krachtstation train je borst, rug, armen, schouders en de buik

Zeker krachtsporters die een ruimte in eigen huis hebben ingericht doen vrijwel altijd een beroep op een multifunctioneel krachtstation. In ons grote aanbod vind je verschillende uitvoeringen die een ding gemeen hebben: ze zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. We bieden veelzijdige krachtstations voor de beginner, maar ook voor de professional. Neem nou de universele halterbank met lat pulley. Dit krachtstation is verstelbaar en van werkelijk alle gemakken voorzien. Deze uitvoering van dit krachtstation maakt het trainen van borst, rug, armen, schouders en buik meer dan prima mogelijk.

De Power Tower zal je zeker niet ontgaan zijn

Wie ons aanbod bekijkt, die zal zeker ook de Power Tower vinden. Het is een opvallend krachtstation, zeker als je kiest voor de meer luxe uitvoering. Wie houdt van stevigheid en een solide krachtstation wenst, is dit het summum. Je gebruikt bij deze Power Tower steeds je eigen lichaamsgewicht voor het optimaal trainen van het bovenlichaam. Wie een sterke rug wil kiest zeker ook dit apparaat. een apparaat dat we je echt aanraden. Het is een aanwinst voor elke thuisgym.

Precies dat wat de krachtsporter zoekt

Hoe groot of klein jij je homegym ook ingericht hebt, er is voor iedereen een geschikt krachtstation beschikbaar. Mocht je voldoende ruimte hebben dan is de aanschaf van het Power Rack een aanrader. Daarmee haal je namelijk sportschool kwaliteit in huis. Met deze Power Rack train je alle spieren in het lichaam. Dit krachtstation is ideaal voor bankdrukken, squatten, deadliften en pull-ups; precies wat de fanatiek krachtsporter zoekt dus.

Je kunt het ook simpeler houden, zeker als de homegym van tijdelijke aard is

Uiteraard kun je het ook veel simpeler houden. De uitrusting en de keuzes die door de krachtsporters gemaakt worden, hebben overigens vrijwel altijd te maken met de ruimte die er is. Krachtsporters zijn altijd bereid te investeren in kwaliteit. Dat siert ze. Met beperkte ruimte en om die reden de wetenschap dat na het heropenen van de sportschool de homegym weer gewoon een slaapkamer wordt, is het ook voor te stellen dat er minder geïnvesteerd wordt. Dan is het krachtstation thuis slechts van tijdelijke aard.

Geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren sporter

In dat geval zou de halterbank met leg curl zomaar eens perfect kunnen zijn. Dit kleinere krachtstation is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren krachtsporter. De maximale belasting is 160 kilogram en met dit apparaat is normaal en incline bankdrukken prima mogelijk. De haltersteunen van dit krachtstation zijn tot 60 kilogram belastbaar en de bank zelf tot 180 kilogram. Zeker voor wie de borst- en beenspieren in perfecte conditie wil houden is dit een prima investering.

Wij produceren zelf en kunnen de kosten zo laag houden

Het is altijd verstandig om ook een krachtstation bij ons aan te schaffen. Wij produceren ook deze apparatuur zelf en kunnen om die reden de kosten laag houden. Je krijgt altijd topkwaliteit voor een vriendelijke prijs en standaard een garantietermijn van twee jaar. Zoveel vertrouwen hebben we in onze producten. Behalve de beste krachtstations bieden we nog heel veel meer voor de krachtsporter. Neem vooral de tijd het aanbod te bekijken en laat je steeds verrassen door de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding die we bieden. Onze specialisten helpen je uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze.

Terug naar blog