Winnaar winactie 10-jarig jubileum

Fun facts |  31 mrt 2023

Gefeliciteerd Joep! Jij bent de winnaar van de Gorilla Sports winactie ter ere van ons 10-jarig jubileum. Voor deze actie waren de spelregels om onze instagrampost te reposten, Gorilla Sports en 2 sportmaatjes te taggen en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Met al deze stappen maakte je 3 keer zoveel kans en in Joep's geval met resultaat! Jij hebt namelijk een universele halterbank complete set ter waarde van maar liefst €849,95 van ons cadeau gekregen. Daar zitten naast de halterbank, een 100kg halterset, een lat pulley atachment en 6 vloermatten zodat jouw vloer goed tegen eventuele krassen en deuken beschermd blijft.

 

VOORDELEN VAN THUIS TRAINEN

Trainen vanuit huis heeft vele voordelen. Je hebt geen last van drukke sportscholen of files naar de sportschool en je bent vrij om te trainen wanneer je maar wilt. Daarnaast wordt je eerder getriggerd om te sporten wanneer jij jouw home workout materiaal thuis ziet liggen. Je komt thuis van een lange werkdag en twijfelt om naar de sportschool te gaan. Sterker nog, als je soms thuis bent, blijf je thuis. “Was ik maar meteen vanuit werk gaan trainen” denk je dan. Dit probleem wordt natuurlijk voorkomen door lekker thuis te kunnen trainen. Je wordt ook herinnerd aan je training, waardoor je gemotiveerd blijft om fit te blijven.

DUURZAAM EN BREED ASSORTIMENT

Bij Gorilla Sports streven we ernaar om iedereen te helpen bij het behalen van zijn fitnessdoelen. Met onze fitnessproducten kun jij comfort en gemak ervaren. De meeste producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze comfortabel en duurzaam zijn. Of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, onze producten kunnen je helpen om jouw doelen te bereiken. We hebben ook een breed scala aan gewichten en accessoires, waaronder deze dumbellset, yogamatten en meer, waarmee jij jouw training kunt upgraden.

 

Gorilla Sports wil onze winnaar Joep bedanken voor het meedoen aan de winactie. We wensen jou veel succes en plezier met het bereiken van jouw fitnessdoelen. Wil jij net als Joep ook thuis trainen met kwalitatief materiaal, kijk dan snel naar ons aanbod!

 

Meteen aan de slag!