Thuis blijven trainen met fitnessapparaten

27 aug 2021

Thuis blijven trainen met fitnessapparaten

Thuis sporten, veel mensen hebben hier de afgelopen periode noodgedwongen voor gekozen vanwege het coronavirus. De sportscholen waren dicht en om ervoor te zorgen dat alle resultaten die men behaald had niet verloren zouden gaan kozen veel mensen ervoor om thuis te sporten. Het bouwen van een gym in eigen huis is natuurlijk iets waar je wel de ruimte voor moet hebben, ook zul je op zoek moeten gaan naar de juiste fitnessapparatuur. Mocht jij de afgelopen periode thuis getraind hebben, heb je wat apparaten gekocht en vind je het heerlijk om thuis te trainen? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om je gym uit te breiden.

Heb jij momenteel nog geen gym thuis, maar wil je deze stapje voor stapje opbouwen? Dan zijn er gelukkig ook een hoop mogelijkheden. Met behulp van bepaalde fitnessapparatuur kan je er namelijk voor zorgen dat je een hoop oefeningen al kunt doen. Mocht jij benieuwd zijn naar welke apparatuur in onze ogen echt een aanrader is voor als je wilt gaan beginnen met het bouwen van een eigen gym? Dan gaat dit artikel jou verder helpen. Onderstaand gaan we jou namelijk precies vertellen hoe je thuis kunt trainen met de juiste fitnessapparaten!

Kies voor dumbells

Heb jij niet heel veel budget, maar wil je toch veel oefeningen vanuit thuis kunnen doen? Dan raden we het je aan om dumbells aan te schaffen. Dumbells zijn in onze ogen ideaal, hier kan je bijvoorbeeld je schouders, je armen, je borst en je rug mee trainen. Aan te raden is ook om hier een bankje voor te kopen. Wanneer je een bankje en dumbells hebt, dan kom je al een heel eind. Onderstaand vertellen we per spiergroep welke oefeningen je kunt doen wanneer je dit allebei hebt aangeschaft.

Oefeningen per spiergroep

Wanneer je een bankje en dumbells hebt, dan zou je ervoor kunnen kiezen om aan incline dumbell press te doen. Ook kan je de flat-bench dumbell press doen. Wanneer we kijken naar de rug oefeningen, dan kun je de one arm dumbell row en de dumbell incline bench rows onder andere doen. Je biceps kan je trainen met de gewichten alleen, je triceps ook en voor je schouders kan je shoulder press doen. Kortom, je kunt nu al erg veel doen!

Bankdrukken

Wil jij je gym uitbreiden met een zeer goede oefening? Kies er dan voor om de Verstelbare halterbank met halterset 70 kg kunststof aan te schaffen. Met deze fitness apparatuur kan je perfect bankdrukken en dat gewoon vanuit thuis. Bankdrukken behoort tot de belangrijkste fitnessoefeningen en je traint hier voornamelijk je borst mee. Wanneer je deze apparatuur hebt gekocht, dan kan je dit ook gebruiken om dips en sit-ups te doen. Dit apparaat is in hoogte verstelbaar en eenvoudig opklapbaar.

Een loopband voor je conditie

Vind jij het belangrijk dat je een goede conditie hebt, dan is het zeker een goed idee om een loopband aan te schaffen. Met behulp kan jij je conditie op peil houden en dat gewoon vanuit thuis. Het hebben van een goede conditie is zeer belangrijk voor je prestaties in het dagelijks leven. Wanneer jij je fitter voelt gaat alles een stuk makkelijker en dat merk je bijvoorbeeld ook op je werk.

Kies voor kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar fitness apparatuur, dan is het altijd aan te raden om te kiezen voor kwaliteit. Dit omdat je de oefeningen hierdoor beter uit kunt voeren, bovendien kan je langer gebruikmaken van de producten die je gekocht hebt. Over het algemeen gaan producten van kwaliteit langer mee en voor fitnessapparatuur geldt dit zeker. Verder is apparatuur van kwaliteit veiliger en dat is ook niet onbelangrijk. Mocht jij op zoek zijn naar fitnessapparatuur, dan raden we het je aan om een kijkje te nemen op onze website. Wij hebben een zeer breed assortiment van kwalitatieve producten en deze verkopen wij voor eerlijke prijzen.

Meteen aan de slag!