Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 
KERST PRE-SALE: 10% korting op ALLES met code 'BIJNAKERST'.
Bestel op tijd, ivm drukte kunnen leveringen langer duren.
  • Merk

Accessoires

Net zo belangrijk als de fitness attributen zijn de bijbehorende accessoires. Zonder de juiste fitness accessoires zijn de oefeningen minder effectief en zal je eventuele fitness doelen minder snel behalen. Gorilla Sports heeft een uitgebreid assortiment aan fitness accessoires, zoals Weightbags, Bar Pad, sluitingen en trainingsgrepen, gewichtsriemen, fitness handschoenen en gewichtsvesten.

 

De Weightbags worden gebruikt bij functionele training gericht op het versterken van armen, schouders, benen en core. Een Bar Pad is een ideaal fitness accessoire voor squats. Plaats een Bar pad om de halterstang en voorkom hiermee dat het metaal direct drukt op je lichaam tijdens squats. De diverse sluitingen voor de halsterstang geven extra stabiliteit en maken de trainingen veiliger. Trainingsgrepen zorgen voor de multifunctionaliteit van fitness apparatuur, elke greep is gericht op een andere spier. Fitness riemen zorgen voor ondersteuning van de rug tijdens het trainen en voorkomen blessures. Fitness handschoenen voorkomen schuurwonden en eeltvorming op je handen tijdens het trainen en zijn geschikt voor zware krachttraining. Ten slotte de gewichtsvesten, met deze fitness accessoire kun je jouw kracht oefeningen verzwaren voor meer resultaat.

 

Gorilla Sports levert fitness accessoires van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Uiteraard bieden we twee jaar garantie op al onze fitness accessoires.

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!