Dit formulier svp alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Let op: Zorgt u ervoor dat het retourformulier aan de buitenzijde van de doos bevestigd zit. 

 

Aan:

Gorilla Sports
Oude Berghuizerweg 30
7336 AW Apeldoorn

E-mail: [email protected]

Ik (als klant van GorillaSports.nl) deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep:

 


Wanneer relevante informatie om u als klant te kunnen identificeren ontbreekt, nemen wij de retourzending niet in behandeling. Door ons wordt geen verdere actie ondernomen.

 

NB Mocht het artikel beschadigd of incompleet zijn, meld dit dan binnen 3 werkdagen na ontvangst aan onze klantenservice ([email protected]). Uiteraard zoeken we dan, samen met u, naar een passende oplossing. De klantenservice zal u doorgaans vragen om foto's van de beschadigingen te e-mailen (voor een zo snel mogelijke afhandeling van uw klacht, voegt u deze foto's bij uw e-mail).

Mocht u het artikel om een andere reden willen retourneren, dan kan dit alleen:

Kijk verder voor onze Algemene Voorwaarden en de Retour Policy op www.gorillasports.nl (klik onderaan op de website op Algemene Voorwaarden en/of op Retour Policy).

Indien aan alle vier bovengenoemde voorwaarden is voldaan, kunt u het artikel retour sturen aan:

Gorilla Sports
Oude Berghuizerweg 30
7336 AW Apeldoorn
 

Wij raden u aan om een retourzending aangetekend, verzekerd en deugdelijk verpakt te versturen, zodat u, indien er iets misgaat bij uw retourzending, de transporteur hierop kunt aanspreken. De retourzending is voor rekening en risico van u als koper. U dient het verzendbewijs van uw retourzending, met daarop vermeld de track & trace gegevens, te bewaren.

Uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van het product wordt vervolgens het aankoopbedrag retour overgemaakt (naar dezelfde rekening als waarvandaan de betaling van uw aankoop is verricht).


Ten slotte zouden we graag de reden van het retour sturen vernemen (svp keuze omcirkelen):

A) Ik heb me bedacht
B) Verkeerd product geleverd
C) Product is beschadigd
D) Product is incompleet
E) Anders, namelijk
 

Heeft u andere vragen over het product dan staat onze klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Team Gorilla Sports