Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 
KERST PRE-SALE: 10% korting op ALLES met code 'BIJNAKERST'.
Bestel op tijd, ivm drukte kunnen leveringen langer duren.
  • Merk

Olympisch (50 mm)

Olympisch gewichtheffen is weer een andere tak van sport dan de standaard krachttraining. Er zijn speciale fitness materialen voor deze manier van krachttrainen. Gorilla Sports heeft een speciale lijn Olympische halterstangen en gewichtsschijven ontwikkeld met boringmaat 50mm.

 

Deze Olympische lijn van Gorilla Sports staat voor de hoogste kwaliteit fitnessapparatuur tegen een eerlijke prijs. De 50 mm halterschijven zijn bewerkt met een rubber coating, voorzien van gewichtsaanduiding en hebben grepen voor extra grip. De Olympische halterstang heeft een groot opnamegedeelte van 39 cm en een binnenmaat van 138 centimeter waardoor je genoeg ruimte hebt voor je gewichten en meer ruimte voor gains. Tenslotte heeft het gedeelte voor schijfopname een lager zodat de halterschijven mee draaien met jouw bewegingen, dit geeft meer comfort en ontziet de polsen. Bekijk hier de Olympische Gripper gietijzer halterset 51 kg.

 

Alle fitness artikelen worden door Gorilla Sports zelf geproduceerd waardoor we gegarandeerd een lage prijs kunnen bieden. We staan achter de kwaliteit van onze producten en leveren alles daarom met 2 jaar garantie.

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!