Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 
KERST PRE-SALE: 10% korting op ALLES met code 'BIJNAKERST'.
Bestel op tijd, ivm drukte kunnen leveringen langer duren.
  • Merk

Gietijzer Dumbellsets

Met Dumbbellsets zijn er eindeloos veel oefeningen mogelijk waarmee je spiergroepen kunt isoleren en trainen. Hierbij kun je denken aan dumbbell presses, lateral side raises, triceps extensions en biceps curls. Dumbbellsets worden voornamelijk gebruikt voor het opbouwen van spiermassa, daarentegen zijn ze ook een essentieel hulpmiddel voor het optimaliseren van uithoudingsvermogen en het stimuleren van vetverbranding. Het effect van een training hangt af van de manier waarop de dumbbells gebruikt worden. 
 
Gorilla Sports is dé aanbieder als het gaat om dumbbell sets. Of je nu op zoek bent naar het grove geschut voor een professionele training of lekker voor thuis in je home gym…. Deze gietijzeren dumbbells vallen in de laatste categorie. Je kunt hiermee thuis alles uit jezelf halen. Dat heeft alles te maken met het feit dat je de schijven eenvoudig kunt verwisselen. Je kunt bijvoorbeeld gewichten van 4 kg aanschaffen, maar ook van 30 kg. Het hangt maar net af van wat jouw trainingsdoelen zijn en wat jouw niveau is. Mocht je het jezelf een stukje zwaarder willen maken, hoef je alleen maar een set nieuwe schijven aan te schaffen. 
 
Goed om te weten; gietijzer is de allerbeste kwaliteit. Dit materiaal is namelijk niet kapot te krijgen! Deze dumbbells zijn geschikt voor stangen met een diameter van 30/31 mm. Met een schroef- of veersluiting zet je de schijven vast. Een mooie bijkomstigheid is dat je een garantie van twee jaar 
 

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!