Voordeelset EZ-Curl Stang, Triceps Bomber En 30 kg Halterschijven

 
 • Voordeelset EZ-Curl Stang, Triceps Bomber En 30 kg Halterschijven-100758309
 • Voordeelset EZ-Curl Stang, Triceps Bomber En 30 kg Halterschijven-100758310
 • Voordeelset EZ-Curl Stang, Triceps Bomber En 30 kg Halterschijven-100637084
 • Voordeelset EZ-Curl Stang, Triceps Bomber En 30 kg Halterschijven-100758311
Voordeelset EZ-Curl Stang, Triceps Bomber En 30 kg Halterschijven
 
249.95
 •  Verzending naar Nederland en België
 •  Grootste assortiment fitnessartikelen van Nederland
 •  2 jaar garantie op alle artikelen
 •  Klanten geven een 8.3/10 (8000+ beoordelingen)
 •  14 dagen retourrecht
 •  Track & trace
 •  Achteraf betalen
 
 
 
Verzending en LeveringVerzending en Levering+-
Verzendkosten
€5.95
Verwachte verzenddatum
8 juli 2022
 
SpecificatiesSpecificaties+-
 • Voordeelset EZ-Curl stang, Triceps Bomber en 30 kg halterschijven
   
 • Ideaal voor complete training van de triceps, biceps, schouders en onderarmen
   
 • Lengte: 120 cm
  Diameter: 30 mm
  Schijfopnamedeel: 2 x 20 cm
  Middenstuk: 80 cm
  Maximale belasting: 180 kg
  Gewicht: 8 kg, Sluiting: schoefsluitingen
   
 • Lengte: 85 cm
  Diameter: 30 mm
  Schijfopnamedeel: 2 x 20 cm
  Middenstuk: 45 cm
  Maximum belasting: 200 kg
  Gewicht: 10 kg
  Sluiting: schoefsluitingen
   
 • Vier halterschijven 5 kg: doorsnede 25 cm, dikte 5 cm, geschikt voor 30 mm halterstang
  Vier halterschijven 2,5 kg: doorsnede 21 cm, dikte 4 cm, geschikt voor 30 mm halterstang
   
 • 48 kg 

Beschrijving

Een set die in geen enkel thuisfitness assortiment mag ontbreken: een EZ-curl stang en een triceps 'bomber' stang, inclusief gewichten! Met deze set train je je biceps, triceps en onderarmen (voor echt grote armen) maar ook je schouders (upright rows) kun je perfect 'in shape' brengen met deze geweldige set.

 

De meeste mensen die ooit begonnen zijn met trainen zijn destijds vol ambitie begonnen met de aanschaf van een setje dumbells. Als jij bij deze groep hoort en niet tot de categorie bij wie de halters inmiddels al jaren stof liggen te verzamelen in de schuur of op zolder, dan ben je klaar voor de volgende stap: een EZ curl stang en een triceps 'bomber' bar!

 

Triceps bomber

 

"Huh, wat is dat nou weer?", is de eerste reactie die de triceps bomber (ookwel: triceps trainer) oproept bij leken. De Triceps Trainer, met zijn typerende geruite vorm, is de grootste vriend van bodybuilders. Door zijn unieke vorm, biedt de stang tal van mogelijkheden om de triceps, de grootste spiergroep in de bovenarmen, effectief te trainen. De bijnaam 'bomber' dankt de stang aan het feit dat je je triceps er als het ware mee op kunt blazen, zo hard kun je ze te grazen nemen.

 

De meest gebruikte oefening die je met deze stang kunt uitvoeren zijn triceps extensions, ook wel 'skull crushers' genaamd vanwege het feit dat de stang vervaarlijk dichtbij het hoofd in de buurt komt tijdens de oefening. De oefening is perfect geschikt om bijvoorbeeld na het bankdrukken liggend uit te voeren.

 

EZ-curl stang

 

De EZ-curl stang is een zeer veelzijdige toevoeging aan je home gym. Eén van de meest populaire oefeningen die met de EZ curl stang kan worden uitgevoerd is de upright row, hiermee train je de trapezius, deltoids en in mindere mate de biceps. Deze oefening is perfect om het hele bovenlichaam aan te pakken en leidt, mits goed uitgevoerd, tot die typische spierontwikkeling waaraan je een bodybuilder kunt herkennen. Met de EZ curl stang kun je de upright row veiliger uitvoeren dan met een rechte stang, door de unieke schuine positie waarin de handen worden geplaatst.

 

De 'strandspiergroep' bij uitstek, de biceps, is met de EZ curl stang zeer goed te isoleren. Doordat de beide armen tegelijkertijd getraind worden is het mogelijk om net wat meer gewicht te pakken dan wanneer je met losse dumbells traint, zonder dat je meteen gaat forceren en als een amateur staat te slingeren.

 

Ook voor functionele kracht is de EZ curl stang de perfecte tool. Boksers gebruiken de stang voor het trainen van de onderarmen en polsgewrichten, middels reverse biceps curls: biceps curls, uitgevoerd met de handpalmen naar beneden gericht.

 

Complete set

 

De set van vandaag bestaat uit een triceps stang met schroefstoppers, een EZ-curl stang (lengte 120 cm) met schroefstoppers, vier kunststof halterschijven van 5 kg en vier halterschijven van 2,5 kg. 

 

Begin aan de volgende serieuze stap in je training en schaf deze set extra voordelig aan!