Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 
  • T-Bar Row Landmine Olympisch-100700612
  • T-Bar Row Landmine Olympisch-100700613
  • T-Bar Row Landmine Olympisch-100700614
  • T-Bar Row Landmine Olympisch-100700615
  • T-Bar Row Landmine Olympisch-100700616
T-Bar Row Landmine Olympisch

T-Bar Row Landmine Olympisch

 
Verzending en Levering Verzending en Levering +-
Verzendkosten
€5.95
Verwachte verzenddatum
31 januari 2020
 
nu 3195
 
 

Beschrijving

Deze T-Bar Row Landmine van echte sportschool kwaliteit kun je combineren met halterstangen van 50/51 diameter, hiermee wordt het mogelijk de rugspieren gericht aan te pakken. Ook de schouders, biceps, onderarmen en binnenkant van de borstspieren kunnen getraind worden. Deze T-Bar Row Landmine is belastbaar tot 800 kg.

Als je fanatiek bezig bent met trainen weet je dat het belangrijk is om veel variatie toe te passen in je trainingen. Ook weet je dan dat het belangrijk is om regelmatig compound oefeningen uit te voeren om je lichaam echt tot het uiterste te drijven. Met de T-Bar Row wordt dit mogelijk.

Hiermee maak je van jouw halterstang een echte rugtrainer. Het uiteinde van de halterstang wordt in de landmine geplaatst terwijl er halterschijven aan het andere uiteinde geplaatst worden. Doordat de landmine 360 graden draaibaar is zijn er veel verschillende oefeningen mogelijk.

De meest bekende oefening met de landmine is de gevreesde T-Bar Row. Met deze oefeningen train je voornamelijk de biceps en rugspieren. Met deze oefening kweek je in rap tempo een brede rug. Met de T-Bar Row doe je echte compound oefeningen, want naast de rugspieren worden ook de biceps, schouders en onderarmen aangesproken.

Wil jij jouw work-out letterlijk naar een hoger niveau tillen? Schaf dan snel deze T-Bar Row Landmine aan!

 

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl