Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Gorilla Sports gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
  •  
  • Groot assortiment
  •  
  • Gegarandeerd lage prijzen
  •  
  • 2 jaar garantie
  •  
  • Kosteloos achteraf betalen
  •  
  • Veilige betaling en verzending

Robin de Jong van Bodybuildingblog

Bloggers |  27 okt 2015
 
Ik ben Robin de Jong. Met passie en plezier blog ik voor de grootste bodybuildingblog van Nederland: bodybuildingblog.nl en schrijf ik blogs voor Gorilla Sports.
 
 
Robin de Jong van Bodybuildingblog
Ik vind het onwijs inspirerend om te zien hoe fanatieke bodybuilders met hun sport bezig zijn. Enorm zware trainingen waarin ze gigantische hoeveelheden arbeid verzetten als ze aan het bulken zijn, enorm afzien als ze aan het droogtrainen zijn, en dat allemaal onder een streng dieetregiem. Dat alles inspireert en motiveert mij weer in mijn beleving van sport en in het delen van kennis door middel van het schrijven van blog artikelen voor Bodybuildingblog.nl en Gorilla Sports.
 
Bij het CIOS heb ik de opleiding tot fitnessinstructeur gevolgd. En naast het bloggen ben ik in mijn vrije tijd ook graag bezig met sport. Ik doe fanatiek aan fitness, hardlopen, wielrennen, mountainbiken, skeeleren en in de winter schaatsen.
 

Reacties