Groot assortimentVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.6
 

Robin de Jong van Bodybuildingblog

Bloggers |  27 okt 2015
Ik vind het onwijs inspirerend om te zien hoe fanatieke bodybuilders met hun sport bezig zijn. Enorm zware trainingen waarin ze gigantische hoeveelheden arbeid verzetten als ze aan het bulken zijn, enorm afzien als ze aan het droogtrainen zijn, en dat allemaal onder een streng dieetregiem. Dat alles inspireert en motiveert mij weer in mijn beleving van sport en in het delen van kennis door middel van het schrijven van blog artikelen voor Bodybuildingblog.nl en Gorilla Sports.
 
Bij het CIOS heb ik de opleiding tot fitnessinstructeur gevolgd. En naast het bloggen ben ik in mijn vrije tijd ook graag bezig met sport. Ik doe fanatiek aan fitness, hardlopen, wielrennen, mountainbiken, skeeleren en in de winter schaatsen.
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl