Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Gorilla Sports gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
  •  
  • Groot assortiment
  •  
  • Gegarandeerd lage prijzen
  •  
  • 2 jaar garantie
  •  
  • Kosteloos achteraf betalen
  •  
  • Veilige betaling en verzending

Personal Trainer Bart Kaats

Bloggers |  22 sep 2015
 
Hallo ik ben Bart Kaats: eigenaar van en trainer bij Kaats Coaching: een Personal Training en Lifestyle Coaching onderneming. Als trainer/coach fascineert het menselijk lichaam mij en ben ik dagelijks bezig met vraagstukken over: “Hoe val ik het beste af?” en “Hoe word ik gespierder?”. Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij deze vraagstukken.
Personal Trainer Bart Kaats
Voor de één betekent dat intensieve krachttraining bij mij. Voor een ander is het voldoende als ik enkel mijn kennis met hen deel in de vorm van een lifestyle consult.
 
Naast zelfstandig ondernemer, ben ik werkzaam als Health Club Manager bij Hilton Royal Parc Soestduinen. Wederom een plek waar ik dagelijks mensen mag inspireren en motiveren tot een gezonde lifestyle.
 
Ik ben altijd sportief geweest. Zo heb ik als tiener/begin twintiger actief judo en jiu-jitsu gedaan met twee zwarte banden tot gevolg. Daarnaast heb ik altijd een passie gehad voor krachttraining. Ik ben op het CIOS opgeleid tot fitness trainer en heb ik mezelf op de HVA-SM&O opgewerkt tot sportmanager.  
 
Graag deel ik mijn kennis en expertise met een groot publiek, zodat steeds meer mensen gemotiveerd kunnen worden om er een gezonde lifestyle op na te houden. Dit doe ik samen met Gorilla Sports. In mijn blogs zal ik je voorzien van actuele training, voeding en lifestyle informatie. 
 
Wil je meer over mij weten? Kijk eens op mijn Facebookpagina of website. En niet te vergeten: houd de blog goed in de gaten.
 

Reacties