Kopen, sporten, meer verdienen, kopen, sporten…

Fun facts |  25 aug 2022

Concentratie, creativiteit en contempleren

Natuurlijk is het goed voor je lichaam, blijf je op goed gewicht, bouw je conditie op en word je sterker. Maar dat je er ook beter van gaat presteren op de werkvloer, dat wist je misschien nog niet. Dat klinkt wel heel ongeloofwaardig, daarom pakken we er meteen een aantal onderzoeken bij, dan komen we wat betrouwbaarder over.

Uit een Nederlands onderzoek is gebleken dat de aandacht van schoolkinderen die aan lichaamsbeweging deden, beter bij de les werd gehouden. In tegenstelling tot de schoolkinderen die dezelfde ochtend stil hadden gezeten.

Uit een onderzoek van de Stanford University is gebleken dat wandelen (of dit nu op de loopband of in de buitenlucht is) de stroom van creativiteit en ideeën bevordert. En volgens een andere recente studie, kan actief bezig zijn de gezondheid van de hersenen bevorderen. Zo profiteren dus ook je hersenen van jouw sport-sessie!

Meer verdienen, meer kopen, meer sporten, meer verdienen

En deze voordelen dragen natuurlijk bij aan betere prestaties op werk. Zie jij die loonsverhoging al aankomen? Er is dus echt een Amerikaans onderzoek geweest wat aan heeft getoond dat mensen die aan lichaamsbeweging doen wel 6 tot 10 procent meer verdienen dan hun collega's die weinig aan lichaamsbeweging doen.

Zo kan jij dus door middel van sporten meer verdienen, en heb je ook meer budget voor onze grotere sportartikelen. Heb je bijvoorbeeld al gezien dat we zelfs roeimachines, ergometer bikes, crosstrainers, loopbanden, volledige verstelbare halterbanken en meer van deze sportschool attributen verkopen? Zo kan je nog sneller thuis aan je lichaamsbeweging werken waardoor je weer meer uit jezelf haalt in je werktijd.

Kortom, lekker bewegen brengt alleen maar voordelen met zich mee, zo ook voor je carrière. Train hard, work hard! En met steeds een nieuwe loonsverhoging haal jij beetje bij beetje je eigen sportschool in huis. Scheelt ook weer een abonnement! Cirkel is rond als je het ons vraagt.

Meteen aan de slag!