Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Gorilla Sports gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
  •  
  • Groot assortiment
  •  
  • Gegarandeerd lage prijzen
  •  
  • 2 jaar garantie
  •  
  • Kosteloos achteraf betalen
  •  
  • Veilige betaling en verzending

Sandra Lohuis van StrongBiscuit en SportXpert

Bloggers |  11 mei 2016
 
Hi ik ben Sandra. 10 jaar geleden ben ik in de sport beland. Jarenlang heb ik een eigen gym gehad, puur om mensen 1 op 1 te begeleiden. Ik vind het super gaaf om mensen te helpen. Sinds kort werk ik alleen nog online. Op die manier kan ik nog veel meer mensen helpen om fitter en gezonder te worden.
Sandra Lohuis van StrongBiscuit en SportXpert
Mensen zijn druk tegenwoordig. We werken, hebben vaak een gezin, een sociaal leven en hobby's. Sport en gezondheid in het algemeen hebben hieronder te lijden helaas.
 
Via mijn Nederlandse website SportXpert.nl help ik mensen met een 'kickstart'. In 10 dagen je conditie verbeteren en verantwoord kilo's afvallen OF in 10 dagen je kracht enorm vergroten en in spiermassa toenemen. Uiteraard is er een vervolgprogramma beschikbaar zodat het niet bij een 'kickstart' alleen blijft. Op mijn internationale website StrongBiscuit.com help ik voornamelijk dames die willen afvallen.
 
Auteur: Sandra Lohuis
 

 

 

Reacties