Groot assortimentVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.6
 

Blog

Get shredded – hét plan om lichaamsvet voor eens en altijd te verliezen!
Een goed gedefinieerd lichaam is het doel van elke ambitieuze bodybuilder, want goed gevormde spieren staan ​​synoniem voor kracht, vitaliteit en fysieke aantrekkingskracht. Om daar te komen, word je gedwongen het vetpercentage van je lichaam te verlagen. Lichaamsvetpercentage is het percentage dat het in het lichaam opgeslagen vet heeft in verhouding tot het totale lichaamsgewicht. lees verder »
6 effectieve oefeningen voor een weightbagtraining thuis
Krachtig, explosief en met veel variatie - de sandbag-training brengt afwisseling en plezier in elke functionele training. Als de originele sportuitrusting voor Strongman-wedstrijden, wordt de duurzame powerbag steeds populairder bij sportscholen en amateursporters. lees verder »
Een goede warming up
Een warming-up, het meest onderschatte maar belangrijkste gedeelte van de work-out. Je wilt niet onvoorbereid een presentatie geven voor een grote groep. Waarom dan wel onvoorbereid gaan trainen? Zorg ervoor dat je het meest uit je training haalt en warm je spieren op. Je leest hier waarom en hoe je dat het beste doet. lees verder »
Oefeningen voor een sterke rug
Een sterke rug is het halve werk. De rug trainen is ontzettend belangrijk voor je lichaam. Met een sterke basis zorg jij ervoor dat je nooit meer rugklachten hebt tijdens het trainen. De rug is de basis van je lichaam en versterkt je core. Door deze spiergroep te trainen, kun je veel andere oefeningen ook beter uitvoeren. Ook je houding wordt bij het trainen van je rug enorm verbeterd. Als je grote spieren traint verbrand je ook veel... lees verder »
Fitte voornemens voor 2020!
Beginnen met sporten is één van de bekendste goede voornemens. Veel mensen willen in het nieuwe jaar een paar kilo’s kwijt, meer spieren kweken of andere fitnessdoelen behalen. Toch blijft het beginnen en volhouden van die voornemens voor veel mensen lastig. Wij helpen jou met het beginnen en behalen van je fitnessdoelen in het nieuwe jaar 2020! lees verder »
Zo val je snel en gezond af na de feestdagen!
Na al die pepernoten, chocoladeletters en schuimpjes met sinterklaas kreeg je nog de heerlijke maaltijden met kerst. Je hebt je vast ook niet ingehouden met de drankjes tijdens oud en nieuw. Gelijk heb je, maar het is nu toch wel weer tijd om dat recht te zetten. lees verder »
Hoe train je je buik het best?
Hoe krijg ik een platte buik? Hoe verbrand ik buikvet? Hoe krijg ik een sixpack? Dit zijn allemaal vragen die mensen stellen als het gaat om het trainen van de buik. Er zijn immers zoveel artikelen over plaatselijk buikvet verbranden of over hoe je binnen 10 dagen een sixpack hebt. Helaas gaat dat allemaal niet zo makkelijk. Om buikvet te verbranden moet je lichaamsvet verbranden. Plaatselijk vet verbranden is niet mogelijk. Maar! Wees niet... lees verder »
De beste manier om je benen te trainen
Het is weer de dag van de week waar elke sporter tegenop kijkt: Leg day. Een van de zwaarste, maar meest belangrijke trainingen die je kunt doen. Een mooi gespierd lichaam wilt iedereen. Dat draait dus niet alleen om een gespierd bovenlichaam, maar ook om het onderlichaam. Ze moeten immers wat kilo's dragen. Dus: Never skip leg day! Zijn al die dagen spierpijn na legday het eigenlijk wel waard? lees verder »
De beste work-outs voor je armen
p> Biceps, triceps en schouders. Dit zijn de armspieren die het meest worden getraind. Zoveel verschillende oefeningen, maar welke zijn het effectiefst? Dit zijn de beste oefeningen voor gespierde armen. lees verder »
De beste fitnessoefeningen voor een partnertraining
Ben je op zoek naar een nieuwe vorm van trainen of vind je het maar saai om elke keer op jezelf aangewezen te zijn? Probeer eens te trainen met een partner! Dit kan je vriend, vriendin, broer, zus, of tante zijn. We zijn vast iemand vergeten, maar zolang je iemand kunt vinden die samen met jou wilt trainen en je de juiste fitnessapparatuur in huis hebt kun je aan partnertraining doen. Lees hieronder onze tips en aanbevolen oefeningen!lees verder »
Pagina:   1234567
 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl