Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 

Blog

Fitte voornemens voor 2020!
Beginnen met sporten is één van de bekendste goede voornemens. Veel mensen willen in het nieuwe jaar een paar kilo’s kwijt, meer spieren kweken of andere fitnessdoelen behalen. Toch blijft het beginnen en volhouden van die voornemens voor veel mensen lastig. Wij helpen jou met het beginnen en behalen van je fitnessdoelen in het nieuwe jaar 2020! lees verder »
Zo val je snel en gezond af na de feestdagen!
Na al die pepernoten, chocoladeletters en schuimpjes met sinterklaas kreeg je nog de heerlijke maaltijden met kerst. Je hebt je vast ook niet ingehouden met de drankjes tijdens oud en nieuw. Gelijk heb je, maar het is nu toch wel weer tijd om dat recht te zetten. lees verder »
Hoe train je je buik het best?
Hoe krijg ik een platte buik? Hoe verbrand ik buikvet? Hoe krijg ik een sixpack? Dit zijn allemaal vragen die mensen stellen als het gaat om het trainen van de buik. Er zijn immers zoveel artikelen over plaatselijk buikvet verbranden of over hoe je binnen 10 dagen een sixpack hebt. Helaas gaat dat allemaal niet zo makkelijk. Om buikvet te verbranden moet je lichaamsvet verbranden. Plaatselijk vet verbranden is niet mogelijk. Maar! Wees niet... lees verder »
De beste manier om je benen te trainen
Het is weer de dag van de week waar elke sporter tegenop kijkt: Leg day. Een van de zwaarste, maar meest belangrijke trainingen die je kunt doen. Een mooi gespierd lichaam wilt iedereen. Dat draait dus niet alleen om een gespierd bovenlichaam, maar ook om het onderlichaam. Ze moeten immers wat kilo's dragen. Dus: Never skip leg day! Zijn al die dagen spierpijn na legday het eigenlijk wel waard? lees verder »
De beste work-outs voor je armen
p> Biceps, triceps en schouders. Dit zijn de armspieren die het meest worden getraind. Zoveel verschillende oefeningen, maar welke zijn het effectiefst? Dit zijn de beste oefeningen voor gespierde armen. lees verder »
De beste fitnessoefeningen voor een partnertraining
Ben je op zoek naar een nieuwe vorm van trainen of vind je het maar saai om elke keer op jezelf aangewezen te zijn? Probeer eens te trainen met een partner! Dit kan je vriend, vriendin, broer, zus, of tante zijn. We zijn vast iemand vergeten, maar zolang je iemand kunt vinden die samen met jou wilt trainen en je de juiste fitnessapparatuur in huis hebt kun je aan partnertraining doen. Lees hieronder onze tips en aanbevolen oefeningen!lees verder »
Meal prep: maaltijden in bulk klaarmaken en het maximale uit je training halen
Training, voeding en herstel – deze drie factoren moeten in balans zijn voor elke sporter die maximale trainingsresultaten willen behalen. Voor veel sporters is het dieet de grootste uitdaging, omdat dit veel kennis, discipline en doorzettingsvermogen eist. Ook een groot organisatietalent is bij het mealpreppen een pré. Bereid gezonde maaltijden in bulk welke je voor of na je training gewoon uit de koelkast kunt halen. Deze blog geeft je... lees verder »
Sporten in een kleine ruimte doe je zo
Wil je graag beginnen met fitness en krachttraining maar heb je geen zin in de sportschool? Bouw je eigen homegym! Heb je niet zo veel ruimte? Geen probleem! Wij helpen je graag om het optimale uit een kleine ruimte te halen. Zo kan iedereen beginnen met thuisfitness. Twee v vierkante meter is al voldoende en dit hoeft niet eens een aparte ruimte te zijn! lees verder »
Zo maak jij je lichaam summerproof
Nog een paar maandjes en dan is het weer zomer. Natuurlijk wil je graag dat je lichaam helemaal zomerklaar is. Het liefste zie je dat laatste beetje vet direct verdwijnen en ontwikkel je snel een strakke buik of een sixpack. Alleen hoe lukt je dat? Hoe kun je summerproof worden? Wij geven je wat tips. lees verder »
Droogtrainen doe je zo!
De eerste warme dagen van het jaar hebben we inmiddels alweer gehad en dit betekent dat de zomer eraan komt. Het wordt dus tijd om je lichaam klaar te stomen om voor de dagen op het strand. Mocht jij inmiddels droog willen trainen omdat jij voldoende massa hebt aangemaakt en jij je spieren extra goed wilt laten zien? Dan is het goed dat je bij dit artikel bent uitgekomen. Dit artikel gaat jou namelijk helpen bij het droogtrainen. lees verder »
Pagina:   1234567
 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl