Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 
KERST PRE-SALE: 10% korting op ALLES met code 'BIJNAKERST'.
Bestel op tijd, ivm drukte kunnen leveringen langer duren.

Blog

10 tips waarmee jij het sporten dit jaar wél blijft volhouden
Is het dit jaar je goede voornemen om (meer) te gaan sporten? Dan wil je dat natuurlijk volhouden. Als je begint met sporten, dan begin je meestal met veel goede zin. Je hebt er zin in, koopt nieuwe sportkleding en stelt een schema op om een paar keer per week te gaan sporten. lees verder »
Verbrand de overtollige kerstkilo's met deze acht tips
Ook al leef je nog zo gezond, als de feestdagen eenmaal aanbreken, is het vaak gedaan met de gezonde levensstijl. Het is immers onmogelijk om de verleiding te weerstaan en niet te genieten van dat lekker kerstdiner met toetje, de oliebollen, chocolademelk en glühwein. lees verder »
Afvallen in combinatie met krachttraining
Wil je afvallen? Dan is het waarschijnlijk je plan om flink te gaan sporten en aan cardiotraining te gaan doen. De meeste mensen die willen afvallen doen dat. Ze staan uren op de loopband, doen aan cycling of rennen iedere dag een paar kilometer buiten. Veel mensen denken immers dat cardio de enige manier is om calorieën te verbranden en strakker te worden. lees verder »
Bereik je fitnessdoelen met een startersset
Wil je graag strakker worden? Dan hoef je hiervoor echt niet naar de sportschool te gaan! Je kunt namelijk ook gewoon thuis beginnen met sporten. Met een startersset voor thuis haal jij alle materialen in huis om thuis te gaan fitnessen. Alleen hoe begin je met trainen? Hoe zorg je ervoor dat je het goed aanpakt? En hoe behaal je je doelen? Wij geven je wat handige tips! lees verder »
Let's go chestday; binnen no time van skinny naar ripped!
'Monday chestday', het wordt inmiddels in één adem genoemd. Alle fitnessliefhebbers weten inmiddels wel iedere maandag hoelaat het is. Om de oefeneningen tijdens chestday iets gevarieerder te maken, geef ik je vandaag wat extra tips. Let's go chestday!   Op mijn 15de was het voor mijn ouders duidelijk dat krachttraining mijn sport is. Het leek ze dan ook een goed idee om mij een bankdrukbank... lees verder »
De voordelen van thuis trainen met Gorilla Sports!
Thuis trainen wordt steeds populairder, zo showen steeds meer fitness fanaten hun mooie thuisgyms op social media. Van omgebouwde slaapkamers en garages tot zelfs delen van woonkamers. Je kan dit misschien wat ver vinden gaan maar thuis trainen kent absoluut voordelen ten opzichte van trainen in gyms, dus waarom zou je het niet doen? lees verder »
Gemakkelijk je energiebehoefte uitrekenen
In de vorige blog heb je een korte inleiding kunnen lezen over het starten met bulken. Heeft dit je aan het denken gezet? En heb je al geprobeerd er achter te komen wat jouw energiebehoefte voor een positieve energiebalans is? Vandaag zullen we je een extra handje helpen zodat jij je energiebehoefte gemakkelijk kunt berekenen.  lees verder »
Tijd om te bulken
De zomer loopt langzaam op zijn einde en dat betekent voor velen dat de bulkfase is aangebroken. Het doel van bulken is het aanmaken van spiermassa. Heb jij al eerder gebulkt of ben je van plan de komende maanden voor het eerst te bulken? In deze blog vind je bruikbare informatie en tips om toe te passen in jouw aankomende bulkfase.  lees verder »
Trainen voor spiermassa
In eerdere blogs zijn de basisbegrippen training, voeding en rust uitgelegd. Ook zijn de effecten , van deze begrippen, op de doelstelling ‘spiermassa creëren’ uitgelegd. In deze blog wordt uitgelegd hoe je jouw training hierop kunt inrichten. Hierbij letten we op het aantal herhalingen, het aantal setjes en het verdelen van de spiergroepen over een bepaald aantal trainingen. Pas deze kennis bewust en consequent toe en je... lees verder »
Het geheim van spiermassa kweken...
Een koptekst die je waarschijnlijk vaker hebt zien staan op diverse sites, Instagram posts en Facebook pagina’s. De meest uiteenlopende tips om spiermassa te kweken doen op internet de ronde. Maar hoe krijg je nou echt spiermassa? lees verder »
Pagina:   12345
 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!