Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 
Let op: bestel op tijd in verband met drukte bij de bezorgdiensten.

Blog

De beste manier om je benen te trainen
Het is weer de dag van de week waar elke sporter tegenop kijkt: Leg day. Een van de zwaarste, maar meest belangrijke trainingen die je kunt doen. Een mooi gespierd lichaam wilt iedereen. Dat draait dus niet alleen om een gespierd bovenlichaam, maar ook om het onderlichaam. Ze moeten immers wat kilo's dragen. Dus: Never skip leg day! Zijn al die dagen spierpijn na legday het eigenlijk wel waard? lees verder »
De beste work-outs voor je armen
p> Biceps, triceps en schouders. Dit zijn de armspieren die het meest worden getraind. Zoveel verschillende oefeningen, maar welke zijn het effectiefst? Dit zijn de beste oefeningen voor gespierde armen. lees verder »
De beste fitnessoefeningen voor een partnertraining
Ben je op zoek naar een nieuwe vorm van trainen of vind je het maar saai om elke keer op jezelf aangewezen te zijn? Probeer eens te trainen met een partner! Dit kan je vriend, vriendin, broer, zus, of tante zijn. We zijn vast iemand vergeten, maar zolang je iemand kunt vinden die samen met jou wilt trainen en je de juiste fitnessapparatuur in huis hebt kun je aan partnertraining doen. Lees hieronder onze tips en aanbevolen oefeningen!lees verder »
Meal prep: maaltijden in bulk klaarmaken en het maximale uit je training halen
Training, voeding en herstel – deze drie factoren moeten in balans zijn voor elke sporter die maximale trainingsresultaten willen behalen. Voor veel sporters is het dieet de grootste uitdaging, omdat dit veel kennis, discipline en doorzettingsvermogen eist. Ook een groot organisatietalent is bij het mealpreppen een pré. Bereid gezonde maaltijden in bulk welke je voor of na je training gewoon uit de koelkast kunt halen. Deze blog geeft je... lees verder »
Sporten in een kleine ruimte doe je zo
Wil je graag beginnen met fitness en krachttraining maar heb je geen zin in de sportschool? Bouw je eigen homegym! Heb je niet zo veel ruimte? Geen probleem! Wij helpen je graag om het optimale uit een kleine ruimte te halen. Zo kan iedereen beginnen met thuisfitness. Twee v vierkante meter is al voldoende en dit hoeft niet eens een aparte ruimte te zijn! lees verder »
Zo maak jij je lichaam summerproof
Nog een paar maandjes en dan is het weer zomer. Natuurlijk wil je graag dat je lichaam helemaal zomerklaar is. Het liefste zie je dat laatste beetje vet direct verdwijnen en ontwikkel je snel een strakke buik of een sixpack. Alleen hoe lukt je dat? Hoe kun je summerproof worden? Wij geven je wat tips. lees verder »
Droogtrainen doe je zo!
De eerste warme dagen van het jaar hebben we inmiddels alweer gehad en dit betekent dat de zomer eraan komt. Het wordt dus tijd om je lichaam klaar te stomen om voor de dagen op het strand. Mocht jij inmiddels droog willen trainen omdat jij voldoende massa hebt aangemaakt en jij je spieren extra goed wilt laten zien? Dan is het goed dat je bij dit artikel bent uitgekomen. Dit artikel gaat jou namelijk helpen bij het droogtrainen. lees verder »
TRAININGSSCHEMA VOOR UURTJE WORK-OUT THUIS
Wil je weer gaan trainen, maar heb je geen zin in om dat te doen bij een drukke sportschool? Dan hoeft dat ook niet. Met de juiste apparatuur is het ook mogelijk om thuis te trainen. Met dit trainingsschema voer jij een uur lang een intensieve en effectieve work-out uit. lees verder »
Wat is een goede billen work-out?
Wil jij een mooie ronde booty? Laat je billen dan groeien met een billen work-out. Wij hebben de beste 6 bilspieroefeningen voor jou op een rijtje gezet. Ga ermee aan de slag en creëer binnen no-time die ronde getrainde billen. lees verder »
Welke supplementen heb je nodig?
Fanatieke sporters zijn vooral bekend met de proteïneshakes. Je kunt deze shakes vergelijken met druivensuiker voor een student of spinazie voor Popeye. Dankzij een proteïneshake haal je nóg meer uit je work-out. Het aanbod shakes en supplementen is de laatste jaren flink gegroeid. Welke shakes en supplementen zijn er allemaal? En welke shake of welk supplement heb je wanneer nodig? Wij hebben het een en ander voor je op een rijtje gezet. lees verder »
Pagina:   123456
 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl