Groot assortimentLaagste prijsgarantieVeilige betaling en verzendingVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.8
 

Blog

TRAININGSSCHEMA VOOR UURTJE WORK-OUT THUIS
Wil je weer gaan trainen, maar heb je geen zin in om dat te doen bij een drukke sportschool? Dan hoeft dat ook niet. Met de juiste apparatuur is het ook mogelijk om thuis te trainen. Met dit trainingsschema voer jij een uur lang een intensieve en effectieve work-out uit. lees verder »
Wat is een goede billen work-out?
Wil jij een mooie ronde booty? Laat je billen dan groeien met een billen work-out. Wij hebben de beste 6 bilspieroefeningen voor jou op een rijtje gezet. Ga ermee aan de slag en creëer binnen no-time die ronde getrainde billen. lees verder »
Welke supplementen heb je nodig?
Fanatieke sporters zijn vooral bekend met de proteïneshakes. Je kunt deze shakes vergelijken met druivensuiker voor een student of spinazie voor Popeye. Dankzij een proteïneshake haal je nóg meer uit je work-out. Het aanbod shakes en supplementen is de laatste jaren flink gegroeid. Welke shakes en supplementen zijn er allemaal? En welke shake of welk supplement heb je wanneer nodig? Wij hebben het een en ander voor je op een rijtje gezet. lees verder »
5 effectieve HIIT programma’s voor thuis
Wil je jouw vetverbranding optimaal stimuleren? En houd je van intervaltrainingen? Dan is HIIT echt iets voor jou. Hiermee stimuleer jij effectief je vetverbranding en verbeter je op een efficiënte manier je sportprestaties. Wat is HIIT nu eigenlijk? Wat doet het met je lichaam? En hoe ziet een HIIT programma eruit? lees verder »
Zo begin jij thuis met krachttraining
Wil jij beginnen met trainen, maar heb je geen zin om naar een drukke, overvolle sportschool te gaan? Dan kun je natuurlijk ook thuis gaan trainen. Met de juiste apparatuur kun je thuis ook goed en effectief trainen. lees verder »
Zo pak jij je fitnessritme weer op na de feestdagen
Zo pak jij je fitnessritme weer op na de feestdagen Sinterklaas, de kerstdagen, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag: december is een periode van veel gezellige feestdagen. Helaas zijn deze dagen wel funest voor je fitnessritme én je gewicht. De kans is groot dat je tijdens deze drukke feestmaand nauwelijks aan sporten bent toegekomen en wel ongezonder hebt gegeten. Tijd dus om het fitnessen weer op te pakken dus. Alleen hoe pak je dat aan? lees verder »
De top 5 dumbbells oefeningen
Dumbbells zijn onmisbaar in je home gym. De oefeningen die je met dumbbells kunt uitvoeren zijn effectief en een zeer goede aanvulling op je trainingsschema. Met dumbbells kun je meerdere spiergroepen trainen. Aangezien er tal van dumbbell oefeningen zijn, is het mogelijk om een hele work-out met deze items te doen. Wij hebben alvast 5 effectieve dumbbell oefeningen voor jou op een rijtje gezet. lees verder »
10 tips voor een perfecte sixpack
Droom jij van een sixpack? Dan is dit iets waar je echt voor moet trainen. Bovendien moet je er ook veel dingen voor laten. Met deze 10 tips wordt het makkelijker om jouw doel te bereiken en een perfecte sixpack te kweken. lees verder »
Zo combineer je cardio en krachttraining
Wil je afvallen? Meer conditie krijgen? Strakker worden of een spiermassa ontwikkelen? Dan zijn cardio en krachttraining onmisbaar. Tot een aantal jaren geleden dachten veel sporters dat deze twee trainingsvormen niet met elkaar samengingen. Het tegenovergestelde is echter waar: cardio en krachttraining gaan heel goed samen! Deze twee trainingsvormen vullen elkaar juist heel goed aan. lees verder »
Dit zijn de 10 voordelen van krachttraining voor vrouwen
Wanneer je een sportschool binnenloopt en goed om je heen kijkt, zie je vaak iets: de meeste mannen doen aan krachttraining, terwijl de vrouwen vooral aan cardio doen of een groepsles volgen. Dat is jammer, omdat krachttraining diverse voordelen heeft voor vrouwen. Zo word je er strakker van, geeft het je stofwisseling een boost en val je er makkelijker vanaf. lees verder »
Pagina:   123456
 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl